четвъртък, 26 януари 2017 г.

Какво да очакваме през следващите месеци?

Здравейте :)
Докато повечето момичета се чудят дали продуктите с име Kiley Cosmetics, които се предлагат на доста достъпни цени из някои български сайтове, са оригинални или не, аз се чудя нещо друго. Кога ще видя продуктите на J Cat Beauty на родния пазар. Силно се надявам да е скоро. :) За тези от вас, които не са чували за марката - имат много интересни продукти на достъпна цена. Глитърите определено са най-известният им продукт, но и четките и палитрите изглеждат страхотно. Стискам палци скоро да видя пълен асортимент от продукти на марката :)
От Essence са ни подготвили нова лимитирана серия по случай Свети Валентин, освен това ще има промени в постоянния им асортимент от продукти, които също изглеждат много обещаващо. Golden Rose пуснаха няколко нови палитри и продукти, които също мисля че ще си заслужават. AURA още декември ни изненадаха със страхотни палитри за очи (горещо препоръчвам тъмната) и контуриращи палитри. От Минерална козметика също обещават много изненади през следващите месеци.
В книжен план Егмонт издадоха кои заглавия да очакваме от тях през 2017. Сиела са решили да дадат шанс на Стефани Майър, а и ще пуснат още един тираж на Приказките на братя Грим. Издателство ИБИС и издателство Арт Лайн също продължават да изненадват с интересни заглавия.

Ами до тук ми се простират "откритията" за сега :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар