понеделник, 22 август 2016 г.

Нови придобивки :)

Последните 2 седмици малко се "обзаведох" с козметика. :)

За почитателите на Жая - в дрогерии Лили имат промоция шампоан + балсам за 4,19 лв, което си е много изгодно. За първи път ще пробвам техен продукт за коса, така че мнение ще дам по-нататък.

Преминавам към Essence - червилото е номер 02 (Just Red - страхотно червено червило) ако не греша; молив за устни номер 14 (отново червено); спиралите Forbidden Volume - в аптеки Рмедиум са на промоция сега - отново много добри отзиви четох за спиралите :)

Птодължавам с Golden Rose - от компанията пуснаха миналата седмица мини червила от серията им Velvet Matte и реших да си взема поне 2 нюанса. Определено смятам, че минитата си заслужават - ако преди това не си пробвал червилата от серията, това е добър и бюжетен вариант да го направиш. Лично аз се обзаведох с номер 12 (страхотен нюд цвят) и номер 19 (малинено червено) - определено ще си ги взема и в по-големият им вариант.
На марката реших да пробвам и 4в1 грижата за нокти. :)

От магазин за аюрведа си купих паста за зъби с билки, а от фермерското пазарче в мол Сердика си купих шампоаново блокче с мента и коприва на Сапунена работилница. Ако сте фенове на натуралните продукти, определено трябва да пробвате гела им за лице с чаено дърво - страхотен е.

Това е от мен за сега. :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар