неделя, 24 февруари 2013 г.

"Целувката на Мефисто:Изкуплението на Кирос" книга 2

Още в петък щях да пускам тази публикация, но се разсеях и забравих.
Имам страхотни новини - най-после ще излезе втората книга от "Заветът Мефисто". Заветната дата е 4 март, а аз нямам търпение вече. Откакто прочетох първата изгарям от нетърпение и за следващата. Само се чудя защо от Егмонт са променили заглавието. Оригиналното е "Целувката на Мефисто", но те са го променили на "Заветът Мефисто : Изкуплението на Кирос", но нищо - не е болка за умиране, ще го преживея :D Радвам се, че кориците са оригиналните, защото са направо страхотни.

 
Когато Джакс и Саша срещат Джордан Елис за пръв път, те веднага разбират, че тя не е обикновена тийнейджърка. Освен че е дъщеря на президента, е и Анаво – жива потомка на Ева и безценен дар за братята Мефисто. Това, което не знаят обаче, е, че Ерикс има дяволски план да отвлече момичето и да зароби душата на нейния баща. Ако планът му проработи, последствията ще са катастрофални. За да предотвратят това, момчетата трябва да влязат в надпревара с времето.
Вълнуваща история, преливаща от романтика, опасности и интриги, „Изкуплението на Кирос” ще ви потопи отново в митичния свят на „Заветът Мефисто”.

За повече информация посетете сайта на издателството : http://egmontbulgaria.com/knigi-3/romani-119/fentazi-romans-277/zavetat-mefisto-281/

Няма коментари:

Публикуване на коментар