сряда, 8 февруари 2017 г.

Последни прегрешения :D

   Здравейте :)
   Последните няколко дни бяха лееко разоряващи. :)




   Но с новите колекции на Essence винаги е така при мен. :)
   С обявяването на новата им колекция, от марката обявиха, че някои от старите им продукти ще бъдат пуснати на промоционални цени. В интерес на истината обмислях да пропусна това намаление, но от серията The Velvets така и не си бях взела нито един нюанс когато ги пуснаха на пазара, та реших сега да ги погледна отново. За моя изненада номер 8 - coral me maybe.. много ми допадна и си го взех. Цветът е просто страхотен и много свеж - подходящ е за ежедневен грим.
   От както изпробвах продуктите на Аура винаги минавам и покрай техния стилаж...и винаги разглеждам четките (търся си една определена и тайно се надявам че я видя в даден момент). По случайност беше останала една Blending eyeshadow brush, която наистина много ми хареса и се чудих около 5 минути преди да се реша и да я купя. Вече я изпробвах и наистина четката много ми харесва - много добре блендва сенките, а освен това може да се използва и за нанасяне на основния цвят върху клепача.
   Измиващият гел за лице на Himalaya си го взех защото от 3 седмици не мога да намеря гела за лице, който ползвам последните месеци..а имах нужда от нещо почистващо за всеки ден. Спрях се на Хималая, защото преди 2 месеца и взех балсамът им за устни с какао и съм много доволна от него. Гелът много ми допада за момента и не съжалявам че съм му дала шанс. :)
   Почистващата течност за четки на Golden Rose си я купих, защото почти съсипах четките си с бебешкия шампоан Кря-кря, който се оказа прекалено изсушаващ и се надявах с продукт предназначен за четки да оправя положението. Е, за момента не съм очарована. Изпрах четките си и сега всичките са сплъстени..Не знам откъде идва проблемът. Изрично попитах дали трябва да изплакна четките с вода след препарата и момичето ме погледна сякаш съм луда и каза "Не.". Направих всичко както ми обясни - капнах малко на тампонче за почистване на грим и после с леки кръгообразни движение изчистих четката в тампончето докато спре да пуска цвят. Обмислям да пробвам още 1-2 пъти преди да се откажа от тази течност. А наистина харесвам продуктите на Golden Rose..
   Почистващите лентички за нос принципно не ми действат кой знае колко, но все пак реших да им дам още един шанс. Този път ще действам според инструкциите и ще ги използвам през 3 дена. Може пък и да има ефект. :)
   Палитрата Eye & Face на Essence, в цвят 01 - Glow for it. Причината да се спра на тази палитра е, че имах нужда от по-светъл руж. А и просто се влюбих в цветовете. :) Определено не съжалявам за покупката си - нюансите са страхотни за ежедневен грим. Ружът е дискретен - точно от какъвто имах нужда. Вероятно е да срещнете мнения, че е слабо пигментиран, но аз това търсих, защото няма как да прекалиш с него. На Аура ружът от серията Гейша е силно пигментиран и с 1 топване на четката ставам като матрьошка..аз както не съм свикнала да слагам и руж..Хайлайтърът също много ми допада. Като цяло палитрата е страхотна. Много се колебаех между двете, но нюансите на тази ми допадна една идея повече. :) Препоръчвам горещо.
   И завършвам с печат за нокти на MoYou. От повече от година им се каня, но скъпата доставка от чужбина ме спираше. За моя радост марката вече се предлага и в България, та скоро обмислям да си купя още няколко от нещата им. :)
  Ами това е от мен за днес :) Усмихнат и слънчев ден ви пожелавам :)