петък, 21 октомври 2011 г.

Вишъс и ... Вишъс :)

Преди 2 седмици получих от ИБИС "Освободена любов" :)
С огромно удоволствие отворих пакета, защото страшно много исках да спечеля точно ТАЗИ книга от ИБИС (не знам защо, но това си беше като фикс идея за мен) и една от причините беше, че страшно много исках плакат на книгата, а в нашите книжарници нямат плакати. x( Но цялото удоволствие от получения подарк трая 5 минути, преди да погледна плакатите - такова разочарование не помня да съм изпитвала някога. С книгата на Ви (точно на Ви - моя любимец от цялата поредица) да нямам плакат - удар право в сърцето. Но се успокоявам с това, че скоро смятам да си поръчам една книжка направо от ИБИС и тогава ще им изврънкам и плакат на Ви (inlove)


П.П. - Чудя се коя е по-хубава - българската или оригиналната?? Е, за мен няма значение - това е Ви - обичам ги еднакво xD


Hunger Untamed - първата ми подписана книга :)))

На 6 октомври влизам в сайта на Памела Палмер и гледам някаква побликация "Winners!" Любопитството ми се обади и реших да видя кой и какво е спечелил..Когато се видях сред победителите направо зяпнах - до онзи момент не знаех, че съм се включила в конкурс (просто честитих новия блог) и въобще не очаквах да спечеля. Пратих си адреса с мисълта, че съм спечелила картичка или нящо такова, но когато получих отговор от Памела, че е изпратила книгата ми бях повече от изненадана.
Днес получих и пакета, който отворих с голямо нетърпение. :) Е, то пакета пристигна още вчера, но аз не си бях в нас и едва издържах деня. :D Реших да сложа снимки на подписаната книжка :P

 П.П. - Хора не се отчайвайте ако не печелите винаги - за да не се получи нещо, така както го искаме, значи има някаква причина - винаги опитвайте отново и отново :))